keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kotijumppapirkko

Huh heijakkaa, hyvä fiilis!

Uhosin aloittavani Callanetics-jumppaohjelman noudattamisen ja nyt tein olohuoneen matolla ihka ensimmäisen session. Löysin suomenkieliset ohjeet tästä blogista. Kiitos vaan Yennalle!

Ohjelma väittää tällä ohjeella "nuortuvan 10 vuotta 10 tunnissa", hehee. Toivossa on hyvä elää, mutta ei tämä jumppa nyt täysin huuhaaltakaan tuntunut. Kovasti tärisivät reidet ja paita hikosi :)) Mahtavaa. Vaikken heti parikymppiseltä näyttäisikään niin saa tämä varmasti paikat jonnin verran kiinteytymään.

Mulla menee salikortti uutena vuotena umpeen, enkä köyhänä raaski ostaa uutta kautta, niin sikälikin on hyvä löytää jotain lihaskuntotreenia, jota voi tehdä kotona. Lenkit olisi tosin mukava vetää edelleen salin juoksumatolla, kun tuo ilmakin on talvella aika holotna. Harkitsen ministepperin ostoa, jos sillä tulisi rynkytettyä telkkarin edessä... riittääkö itsekuri siihen on eri asia...

5 kommenttia:

  1. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, pakko päästä kokeilemaan. Kai noita liikkeitä voi tehdä ilmankin sitä tankoa? Ei löydy semosta kotoa meinaan:)

    VastaaPoista
  2. Hello my family member! I want to say that this
    post is amazing, nice written and come with approximately all
    vital infos. I'd like to look more posts like this .

    Feel free to visit my blog post brook of ra

    VastaaPoista
  3. Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

    Review my blog ... book auf ra

    VastaaPoista
  4. It's a shame you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this superb blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed
    to my Google account. I look forward to new updates
    and will talk about this website with my Facebook group.
    Talk soon!

    Feel free to surf to my web blog; book of ra kostenlos ohne anmeldung

    VastaaPoista
  5. I always spent my half an hour to read this website's posts all the time along with a cup of coffee.

    Also visit my homepage; book of ra free online play

    VastaaPoista