maanantai 10. syyskuuta 2012

Leipuri Hiiva ja turvonnut vatsa, röyh

Aah, miten väsyneeltä tunnen itseni. Vietettiin koko viikonloppu synttärihumussa mässäillen ja huolehtien monesta asiasta. Otin varaslähdön herkutteluun tietenkin jo perjantaina ja jo silloin turposin entiseen pöhöttyneeseen kuosiini, jota vastaan tässä taistellaan. Olo ei ollut erityisen ylevä. Jatkoin kuitenkin herkuttelulinjalla lauantain ja sunnuntainkin. Herkuttelulla tarkoitan tässä lähinnä sitä, että kunnon ruoat jäivät väliin ja rahkat ja vihreät salaatit vaihtuivat suolaisiin focaccioihin ja täytekakkuun. En vetänyt övereitä entisaikojen malliin, mutta liikaa kuitenkin, joten olo on ollut äärimmäisen tukkoinen ja ahdistunut.

Olisi ollut täysin mahdollista noudattaa superdieettiä koko viikonlopun, mutta suunnittelun puute (rahkat ja kaikki oleellinen puuttuivat jääkaapista = piti tehdä tilaa leipomuksille) ja väärä ajattelumalli vetivät mut mukanaan.

Tehty mikä tehty, nyt täytyy vaan saada jostain inspis päästä takaisin rattaille. Pyöreä ja turvonnut olemukseni täytyisi saada raahattua punttisalille mahdollisimman pian. Tunnistan erittäin hyvin tämän tunteen, kun "luovutus" ja entiseen paluu ovat vain muutaman väärän valinnan päässä. Yritän tänään muistutella itseäni siitä, miten mahtava fiilis terveellisestä ruokavaliosta ja tiukasta treenistä tulee. Nyt vaan tulta munille!! Jess!

8 kommenttia:

 1. Itselleni kävi aina ennen niin, että kun "ratkesin" se oli menoa eikä paluusta ollut tietoakaan.

  Onneksi nykyään haluan luonnollisesti syödä terveellisemmin. Sinultakin tämä näyttää onnistuvan :)

  nyt vain takaisin rutiineihin, syömään terveellisesti ja liikkumaan, mitä pikemmin sen parempi :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, tämä on tärkeä muutos, joka pitää pystyä tekemään toisin tässä "uudessa" elämässä.

   Kiitokset tsempityksestä!! Tätä tarvitaan.

   Poista
 2. Eihän me nyt missään nimessä anneta vanhalle mallille periksi. Herkut meni ja siitä kohti taas rahkaa ja punttisalia.

  Itse taistelen flunssaa vastaan ja ketuttaa ihan turkaisesti kun tiedän kuinka vaikeaa kohta taas päästä salille jos tää tauti ei hellitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta virka. On tosi hankala päästä taas ratsaille tuon salille lähdön kanssa. Ilmeisesti kestää vielä hyvän tovin, ennen kuin elämäntapojen muutos menee ns. veriin asti, niin että sali houkuttelisi sohvaa enemmän.

   Poista
  2. Jep, minä tulin siihen tulokseen, että olen antanut kroppani laiskotella liian pitkään ja flunssa on kropan hätähuuto, kun alan liikkua :D Tyylillä mitä toi hullu meinaa :P No eiköhän se vuoden kahden sisään ala olla jo verissä... toivottavasti.

   Poista
  3. No aivan varmasti! Meistä tulee vielä urheiluhulluja :-)

   Poista
 3. Nimenomaan TULTA MUNILLE! Jos tulee repsahdus, niin sitten tulee. Mutta ei saa jäädä märehtimään sitä, että voivoi kun tuli tehtyä repsahdus (en siis väitä että niin teet :) ), vaan entistä kovemmalla raivolla/innolla kohti salia tai lenkkipolkua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamen! Ja jos ei mistään muualta saa mieltä liikuntaan, niin ainahan voi käydä sun blogissa kurkkimassa ja motivoitumassa :-)

   Poista