torstai 6. syyskuuta 2012

Täti siivosi blogiaan

Heippa kaikille!

Tämä täti päätti vähän siivota täällä blogissa ja karsia ylimääräisen pois. Tässä kaiken kiireen keskellä tekisi mieli näperrellä blogin ulkoasun kanssa kauemminkin, mutta arjessa täytyy välillä priorisoida asioita, kuten työtä ja perhettä. Niin ja kuntoilua.

Superdieetin kolmas viikko on puolessa välissä ja olen pysytellyt menossa mukana. Eilen tosin tein syrjähypyn ruokavaliosta, kun mieheni väsäsi meille illalliseksi halloumipitat. En todellakaan halunnut edes vastustella vaan ahmin komeuden kerralla kitaan. Hyvää oli! Ei morkkiksia... Ja sitä paitsi pitihän ne päivän hiilarit jostain haalia kasaaan.

Vaakaa enkä mittanauhaa en edes kuvittele nyt kaivavani esiin. Yritän näin välttyä mahdollisilta pettymyksiltä ja pitää vaan hyvän flown päällä.

Lihaskuntotreeniä on kiristetty superdieetissä pykälän kovemmaksi, mutta sinnikkäästi painan sarjat loppuun. Olen ollut huomaavani, että hauiskääntöä tehdessäni näyttäisi pikkasen muodokkaammilta kädet. Tarkoitan vähemmän pullamaisilta. Pienten edistysaskelten näkeminen (tai edes kuvittelu) antaa niin paljon lisätsemppiä!!Näin tällaisen jogurttinappiohjeen, ja ajattelin tehdä näitä silloin kun muulla perheellä on karkkipäivä ja itsekin kaipaan jotain hyvää :-) Eli jogurttia (tai ehkä rahkaa?) pursotetaan alustalle, joka laitetaan pakkaseen jähmettymään ja a vot!

Hyvää torstaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hmmm pitääpä kokeilla tuota sinun herkkuohjetta, noihan olisi juuri mukavia naposteluun... jos sellaista harrastaa :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tota täytyy ehdottomasti testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon vois sopia vaikka maustettu rahkakin.. melkein jopa terveellistä.

   Poista
 3. Hyvä vinkki muuten herkkuhetkiin! :) Näin superdieetin aikana tosin rahkasta....

  VastaaPoista