perjantai 7. syyskuuta 2012

Viikonloppuna höllätään

Hip hei, kivaa saada uusia lukijoita! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhatkin!

Tuleva viikonloppu tuo tullessaan syntymäpäiväjuhlia sellaisella mitalla, että tämä mamma meinaa ihan alkaa stressata!! Milloin lasten synttärijuhlista on tullut vanhemmille suorituksen ja näyttämisen paikka??

Nykyisin tuntuu siltä, että tarjottavien ja koristelujen kanssa täytyy hikoilla litratolkulla jo viikkoja ennen hoohetkeä. Varmasti oma äitinikin joutui uurastamaan arkipäivää enemmän, kun järjesti minulle synttäreitä, mutta ei se ihan näin överiä silloin ollut. Meillä oli vuodesta toiseen korvapuusteja ja lakkatäytekakku pöydässä, vaikka kuinka manguin mokkapalojen ja banaanikakun perään. Äiti oli kovasti sitä mieltä, että kakku täytyy tehdä lakoista, tuosta soiden kullasta. Eihän siitä kukaan kaveri pitänyt, eivät olleet tottuneet.

Äh, joka tapauksessa täällä unohdetaan superdieetin kanssa pingottaminen pariksi päiväksi. Saapahan aineenvaihdunta kunnon boostia!!! Kjäh!

En aio ylenpalttisesti sortuilla mutta vähän meinaan maistella leipomuksia, kun niitä kerran on jo alkuviikosta lähtien tullut paisteltua. Paino ei tällä taktiikalla putoa grammaakaan, saattaa jopa käydä päinvastoin! No olen kuitenkin tyytyväinen, kun sain tänään kiskottua naftit farkut jalkaan, eivätkä ne sanottavammin enää purista.

Riemukasta viikonloppua kaikille teille!

4 kommenttia:

 1. Välillä pitää ottaa iisisti, kunhan sitten palaa takaisin ruotuun ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viikonloppuun herkkujen keskellä ;)

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan! Aineenvauhdintaa tosiaan vähän "herättelemään" välillä tällaisilla herkuttelupäivllä! :) Ihanaa viikonloppua ja iloisia juhlia!

  VastaaPoista
 4. Välillä täytyy tosiaan naatiskellakin :-) Olen tosin tullut huomaamaan, että oma frekvenssini näihin välipäiviin on turhan tiheä!! Ei näitä tällaisia "palkintoja" voi ihan joka viikko tai joka toinen viikko pitää, heh heh.

  VastaaPoista