tiistai 4. joulukuuta 2012

Callanetics, anyone?

Pakkaspäiviä kaikille! On tämä ilmasto aika extremeä näillä korkeuksilla. Vaikea ajatella lämpimiä lihaksia ja taipuisia venytyksiä, kun jäsenet ovat kohmeessa ja vilu hiipii paidan sisään (meillä kotona huonot ikkunaeristeet :)

Olen taas tekemässä päätöstä kiristellä herkkupussien nyörejä. Herkuttelu ja hiilarimössöt ovat taas vallanneet meikäläisen ruokavalion sillä lopputuloksella, että maha ja reidet tuntuvat roikkuvan samalla tavalla kuin ennen kuntokuuriani. Liikuntakin tuntuu jotenkin "turhalta", kun ruokapöydässä hotkaisen hetiperään monta palaa valkoista leipää goudajuustolla.

Teen siis siirtymää proteiinipitoisempaan ruokavalioon ja ajattelin ottaa käyttöön Kiloklubin kalorilaskurin, josko se auttaisi näkemään omien valintojen järkevyyden. Eiliseltä päivältä kiloklubin tuomio oli se, että saan liian vähän kaloreita ja syön liian vähän rasvaa ja hiilareita. Ehkä täytyisi rouskutella vielä enemmän vihanneksia ja lorauttaa öljyä salaattiin. Huh, on tämä tasapainottelua!

Liikunnan suhteen en tiedä mitä tekisin, kun näyttää siltä, että painonpudotus vaatisi enemmän panostusta aerobiseen treeniin kuin mitä olen tähän mennessä pystynyt tekemään. Mietinkin, että pitääkö mun siirtyä lihaskuntoharjoittelusta juoksumatolle, jotta vaaka alkaisi totella tahtoani. 

Jos vähennän painojen kanssa heilumista, niin voisin kokeilla kotijumppana 80-luvun menestystarinaa nimeltä Callanetics-jumppa. Onko kenelläkään teistä kokemusta erityisesti vatsamakkaroihin tehoavasta Callaneticsistä?  Googlettamalla näyttäisi löytyvät monta vannoutunutta kiinteytyjää.

Tähän asti olen jumpannut superdieetin kotijumpilla, jotka ovat olleet tosi hyviä, mutta olisin nyt valmis tekemään syrjähypyn muihinkin treeneihin ja varsinkin tuota Callaneticsiä kehutaan estoitta. Kerron täällä sitten kokemukseni, jos saan tuosta jotain tulosta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti