maanantai 6. elokuuta 2012

3/30

Day Three- A picture of your thinsperation. What features do you like about this person?

Motivoivia kuvia on maailma ja netti niin pullollaan, että tuntuisi hölmöltä valita yhtä. Samaan aikaan tuntuu, että juuri tämän nykyaikaisen visuaalisen ylikuormituksen takia olemme juuri tässä tilanteessa, että etsimme netistä kuvia ihmisistä, jollaisiksi haluaisimme itsekin tulla. Olen jo sen verran täti-ihminen, etten jaksa tässä nyt alkaa moralisoimaan tätä laihuutta ihannoivaa todellisuutta, jossa elämme, vaan myönnän rehellisesti, että tottahan omaanikin silmään hoikka näyttää paremmalta kuin lihava.

Omat esikuvani löytyvät ehkä ennemmin arkipäiväisestä elämästä kuin esimerkiksi julkkiksista. Joka päivä vastaani kävelee kauniita ja hyvävartaloisia naisia, jotka vaikuttavat käsityksiini ihannekropasta enemmän kuin ylilaihat elokuvatähdet tms. Jos nyt vallan annan ajatukselle rajattomat vapaudet, tässä ovat ehkä tyypillisimmät vartalot, joita ihailen.


Jos saisin valita, ottaisin tällaisen varren itselleni. Pitkä, uhkea, kurvikas ja persoonallinen. Suomalainen vastine Tyralle on mielestäni Janina Frey (Frostell).

Tuomiston Satu on ns. täydellinen nainen. Kuva lienee ajalta, jolloin Sadulla ei ollut muskeleita niin kuin nykyisin. Myös lihakset ovat hyvännäköiset.


Ja tämä... Kelly Osbourne on ärsyttävyydessään esikuvani. Entisestä pallerosta puhkesi fitness-mimmi sisukkaasta päätöksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti