lauantai 4. elokuuta 2012

Tyytyväisyys

Sateinen lauantaiaamu ja suursiivouskin odottaa.. No, mieli on silti mahtava, sillä puntari näytti uskomatonta lukemaa: 82,8 kg. Kartellessani vaakaa viimeisen menneen vuoden, olen aina saanut tulokseksi +/-85 kg. 

Olen iloinen tuloksesta ihan senkin takia, että olen koko heinäkuun treenannut salilla painoilla, ja olen antanut itseni  ymmärtää, että lihas painaa enemmän kuin läski - tämähän tarkoittaa silloin sitä, että olen todellakin laihtunut hieman! Yes, sir!

Eilen kävin piiiitkästä aikaa afrotanssitunnilla ja voi jestas, kun meinasi usko loppua tunnin loppua kohden. Hiki lensi ja vatsamakkarat ahdisti. Pääsin kuitenkin mielentilaan, jonka avulla selvisin kunnialla loppuun. Nyt hartiat ja alaselkä huutavat hoosiannaa, mutta ah, miten mukavalta silti tuntuu. Tein ennen afroa punttiksella yläkropan treenin eli todella tyytyväinen voin olla itseeni.

Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Afrotanssi kuulostaa kivalta :) Mua ylipäätänsä kaikki tanssilliset liikunnat kiinnostaa. Hami vaan ettei täällä päin oikeen mitään muuta oo kun zumba, joka tuli niin kalliiks...
  Tosi reippaasti liikut, saat varmaan nopeesti tuloksia. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos tsempityksestä anonyymi ja Neiti Michelin!

  Ehdottomasti, jos vain saat mahdollisuuden, suosittelen kokeilemaan afrotanssia. Se on sellaista ei-balleriinojen tömistelyä ja suurieleisiä liikkeitä, mitkä tekevät hartiaseudulle todella nannaa. Jalka- ja selkälihaksetkin saavat hyvän treenin, koska koko tunti ollaan kumarassa/kyykkyasennossa.

  Olen joskus kokeillut zumbaamista kotona telkkarin edessä. Se vaatii ehkä enemmän vetoa, jotta saa itsensä sohvan syövereistä ylös heilumaan.

  VastaaPoista