sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kohti energisempää arkea

Ai että. Eilen tunnistin todella ne liikunnan aikaan saamat endorfiinit, joista olen kuullut ihmisten puhuvan. Olin todella energinen ja aktiivinen koko eilisen päivän ja voin erinomaisesti!


Aamupäivällä siivosin tehokkaasti joka neliön, tein sohvien liikuttelusta oikein urheilusuorituksen ja annoin pakaroille kyytiä luututessani. Hiki kihelmöi ja mietin, miten tehokkaasti tulisin tulevaisuudessakin siivoamaan - teen vain projektista treenisession ja tunnen kropan tekevän töitä.


Huhkimisen jälkeen vedin vielä kotitreeni olohuoneen matolla. Kyykkyjä viiden kilon painolla, lankun sekä sivulankut ja vielä vatsalihakset piirtämällä suorilla jaloilla numeroita ilmaan. Koko setti x 3 oli nopeasti tehty ja sen jälkeen suihkuun. Mitä elämää!


Iltapäivällä suunnattiin perheen kanssa uimastadikalle polskimaan. Lapset tykkäävät rypeä lastenaltaassa tuntitolkulla, ja me vanhemmat pystymme samalla vuorotellen tempaista mukavat uintitreenit. Uin 500 metriä melko rauhalliseen tahtiin ja teki niin eetvarttia että! Perjantain afrotunnin jäljiltä pohkeet jumittivat jonkin verran, mutta vedessä sitäkään ei tuntenut.


Kaiken kaikkiaan alan päästä jyvälle tästä liikunnallisesta elämäntavasta. Tätä ei pidä nyt tyriä huonoilla tekosyillä!


Reippautta kaikille muillekin!

2 kommenttia:

  1. Juu, kieltämättä onnistuin pitämään tavoitteen mielessä. Koko ajan on pakko keskittyä, ettei ajatukset lähde harhapoluille ;)

    VastaaPoista