perjantai 10. elokuuta 2012

7/30

Day Seven- Do your parents know you’re trying to lose weight? Do they care?

En ole enää sellaisessa elämäntilanteessa, jossa minun kuuluisi raportoida tekemiseni vanhemmilleni. Tokkopa he enää edes haluaisivat kuulla aivan kaikkea elämästäni.

Mieheni sen sijaan tietää aloittamastani urakasta ja on samoilla linjoilla kanssani. On pelkästään hyvä asia olla yhdessä projektin takana; tällöin omien punttiskäyntien lisääntyminen ja syömisten muuttuminen eivät aiheuta närää kun asiasta on ollaan samoilla jäljillä.

Lapsillemme en tietenkään aio sanoa mitään laihdutuksestani. Varon tarkasti sanomasta mitään negatiivista omista läskeistäni, jotta he säästyisivät ulkonäköpaineilta mahdollisimman pitkään. Tähän asti äidin römpsymaha on ollut lähinnä vain äidillinen piirre. Uimahallissakin pienet (alle 5 v.) lapseni katselivat kerran ympärillä pyöriviä alastomia naisia ja sanoivat sen jälkeen vakavina: "Äiti on kaikista kaunein". Tämä mielestäni summaa hyvin sen, miten "turhanpäiväisistä" asioista näissä kilokamppailuissa on oikeasti kysymys. Sisältö se on mikä ratkaisee :-)

3 kommenttia:

  1. Ihana kommentti lapsilta! :) Ja lasten suustahan se totuus tulee :)

    VastaaPoista
  2. Joo, vastaanotin kommentin hiukan tyrmistyneenä mutta rakkaudella.

    VastaaPoista
  3. Tuttavapariskunnan mies päätti aloittaa laihdutuskuurin ja laihtuikin noin kymmenen kiloa. Samalla kuitenkin laihtui jo ennestään hoikka vaimo entistä pikkuruisemmaksi. Elävä esimerkki siitä, kuinka puolison tuki on tärkeä :)

    VastaaPoista