maanantai 20. elokuuta 2012

Superdiet alkoi!

Nyt sen sitten pähkäilyn jälkeen tein: aloitin Fitfarmin Superdietin!

Edessä 6 viikkoa tehoreeniä ja ruokamäärien sihtaamista. Kertoilen projektin etenemisestä aina ajan salliessa. Tuntuu vain melko hektiseltä tämänhetkinen tilanne, töissä melko kiireistä ja kotonakin hommia, mutta ehkä iltaisin jaksan naputella pienet päivitykset silloin tällöin.


Juttailua


Onko muita Superdietin aloittaneita?? Foorumilla ehkä "törmätään".

7 kommenttia:

 1. Onnea matkaan ja erityisesti itsekuria :) Itse GFG läpi käyneenä kahteen otteeseen nostan hattua tälle !

  VastaaPoista
 2. Hui! Kiitos tsempityksestä. Yritän pitää pääkopan koossa menemällä päivä kerrallaan eteenpäin. Onnistuitko itse tavoitteissasi gfg:n aikana?

  VastaaPoista
 3. No tavoite oli löytää ruokarytmit ja parempia valintoja, joten siinä suhteessa joo. Monella oli kauhea suuret tavoitteet, koska olivat kuulleet että joku toinenkin oli saanut suuria tuloksia. Totuushan on se, että kaikki me olemme erilaisia.

  Itseltä lähti kolmessa viikossa vajaat 5 kiloa ja centtejä melkeen 40 sieltä täältä vyötäröstä muistaakseni 7. Mutta suurin saavutus oli säännöllinen ruokarytmi ja aamupala josta en ole enää luopunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tavoitteena motivaation kerääminen ja ehkä pitkäjänteisyyden tavoittelu. Tuntuu tietysti hassulta ajatella noin, koska dieetti on vain 6 vkon mittainen, ja tietenkään tuossa ajassa ei ihmeitä varmasti tapahdu. Ajattelen, tämän ehkä ennemmin sellaisena ryhmärutistuksena, mentaalisena valmennuksena, johon osallistuu paljon ihmisiä samaan aikaan, enkä tietty halua jäädä huonommaksi :-) Ja toi 6 vkoa on mun mittakaavassa jo aikas pitkä aika, nimimerkillä väliaikaista kaikki on vaan :-)

   Poista
 4. Tsemppiä dieettiin, samassa veneessä ollaan :)

  VastaaPoista
 5. minä aloitin litellä ja aloitin kanssa blogin! Zemppiä! :)

  VastaaPoista