torstai 27. syyskuuta 2012

Paino strikes back!

No on tää nyt sampetti ihme touhua! Mikä tässä mun ruokavalio/treeni-yhdistelmässä mättää??

Täytyy nyt kai avata hieman tuota aloitusta. Olen nimittäin käynyt joka aamu vaa'alla tämän viikon ajan ihan vain saadakseni tietää, miten paljon viime viikonlopun siiderinlipitys ja puolikas pitsa verottavat mun tavoitteista. Ja johan nyt on: alkuviikon paino tippui päivittäin 100 grammaa, mut nyt yhtäkin lähdettiin taas ylöspäin, enkä ole muuttanut mitään syömisissäni. Puntilla ja lenkillä olen käynyt su, ma ja ti.

Joku teistä bloggaajista taannoin kirjoitti oman teoriansa herkuttelun vaikutuksesta painoon, en nyt muista kuka se oli... mutta teoria meni yksinkertaistetusti jotenkin niin (ja korjatkaa jos olen väärässä), että mässyttelyn jälkeen paino tippuu vielä normisti parin päivän ajan, kunnes salakavalasti päättääkin kostaa ns. jälkikäteen melkein viikko synnin tielle ajautumisen jälkeen. Eli maksanko viinoitteluani nyt viikko lankeemuksen jälkeen?

Ja oikeesti, musta tuntuu, etten tämän täydellisemmin pysty noudattamaan superdieetin ruokavaliota ja liikuntaohjeita. Muut superdieettaajat juhlivat mielettömiä painonpudotuksia ja samaan hengenvetoon vielä kehtaavat sanoa, etteivät noudata ohjeita just jetsulleen eivätkä todellakaan jaksa raahautua lenkille tai tee lihaskuntoharjoittelua (mm. selkä kipeänä, nenä tukossa tms. tms.). Silti tuloksia syntyy. PRKL.

Äh, kyllä tää tästä. Jatkan silti sitkeesti eteenpäin ja TOIVON, että jossain vaiheessa mut palkittaiskin tästä muutoksesta, jonka oon tehny. Mä söin äskenkin lounaaksi kesäkurpitsaa ja pari kananokaretta. Hei haloo! Mä olisin voinut lähteä muiden mukaan buffetpöytään ahnehtimaan! En silti menny. Missä kiitos?

3 kommenttia:

 1. Hei, oletko huolehtinut, että et syö liian vähän? :) Myös nesteet ja esim hiilihydraattien äkillinen lisääminen voi vaikuttaa painoon.

  Toivotaan, että tuo nousu on nyt jotakin väliaikaista ja kohta paino kääntyy taas laskusuuntaan. Joskus voi mennä kauankin samoissa lukemissa, kunnes sitten vaaka humpsahtaa alaspäin.

  Oletko muuten mittaillut itseäsi? Miltä vaatteet tuntuu? Ehkä sinun ei kannattaisi käyttää niin paljon energiaa vaakalukemien tuijottamiseen :) Rentoudu, liiku ja syö hyvin, kyllä sinä vielä hoikistut :)

  VastaaPoista
 2. Tais olla mun teoria ;) Paitsi vähän pieleen meni sekin teoria, mullakin tänään nimittäin plussatulos :(

  Olisko se kuuluisa sästöliekki syynä kuten Eli:kin ehdotti?

  No, oli mikä oli, niin älä lannistu! :) Aivan varmasti se paino taas lähtee laskemaan. Vaikka tietysti se on turhauttvaa kun muut samalla dieetillä olevat saa tuloksia.

  Rutkasti tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelen heittämään vähäksi aikaa vaa'an kaappiin piiloon. Keskittyä hyvään oloon, liikkumiseen ja syömisiin enempi :) . Paino nimittäin heittelee joka päivä ylös ja alas edestakaisin. Itse käyn vain kerran viikossa vaa'alla niin ei tarvitse ahdistua hetkellisistä painon muutoksista.

  tsemppiä!

  VastaaPoista